Agroline Bucovina preparate

SC AGROLINEVOL SRL

AGROLINEVOL SRL a fost infiintata in anul 2014 pe plaiurile Bucovinei, avand la baza una din activitatile primordiale in existenta omenirii: cresterea animalelor, dezvoltand cu precadere comertul cu animale vii: bovine si ovine. In scurta vreme, societatea a depasit granitele tarii, unind Bucovina cu restul lumii si oferind clientilor posibilitatea de a beneficia de rasele de vaci si oi existente pe aceste meleaguri.

Activitatea societatii nu s-a limitat doar la comert ci a cunoscut o continua extindere, trecand la urmatorul nivel: procesarea carnii de bovine, ovine, suine in propriul abator. AGROLINEVOL SRL a otinut autorizarea sanitara veterinara pentru schimburi intracomunitare cu produse alimentare de origine animala pentru urmatoarele obiective: abator, unitate de transare, unitate de procesare carne si grasimi animale.

AGROLINE BUCOVINA si-a dezvoltat si propriile retete punand pe mesele romanilor preparate din carne cu gust autentic. Dezvoltarea acestor retete este continua, punandu-se accent pe intoarcerea la origini si oferirea clientilor interni si externi gustul de acasa, gustul de Romania.